Hyr Kärnborr, Borrkrona 132mm i Piteå

Kärnborr, Borrkrona 132mm

Kärnborr, Borrkrona 132mm

Borrning är förmodligen den mest utmanande applikationen för ett diamantverktyg, då alla segment är i konstant kontakt med materialet.
Ett brett applikationsfönster är därför kritiskt för ett mjukt och effektivt borrningsjobb.
Vi erbjuder nya Husqvarna D 1400-serien (Diagrip2™) som är en borr av premiumkvalitet, utvecklade för professionella användare som vill uppnå toppklassiga prestanda i alla borrningsapplikationer. Används tillsammans med vattenkylning.

Passar till kärnborrmaskin art.nr: 84-3728.

Minidebitering slitage 0,2mm

Diagrip™
Revolutionerande diamantverktygsteknik för enastående kapningskapacitet och hållbarhet. En av de främsta fördelarna med Diagrip™-teknologin är hur snabbt och mjukt diamantverktygen går igenom alla typer av konstruktionsmaterial. Diagrip™-verktyg innebär problemfri borrning, speciellt i tungt förstärkt betong. Diamanterna är specialbehandlade för att förbli på plats i segmentet längre, bli optimalt fördelade, och leverera maximal effektivitet till varje diamant. Med Diagrip™ är diamanterna exponerade och expanderade för alla jämna takter, vilket gör kanten väldigt jämn och kraftfull, även för hårda material som förstärkt betong.

TypVåt
Maskinstyrka, min1,5 kW
borrdiameter, min42 mm
Borrlängd450 mm
HopsättningLödd
Segmenthöjd12,75 mm
Segmenttjocklek4 mm
Segmentlängd24 mm
Diamantdjup8,5 mm
Höjd för stöd4,25 mm

Pris från*: 54kr/dygn

* Priset avser vanligtvis ordinarie dygnshyra inkl. moms. Grundhyra, försäkring och andra kostnader kan tillkomma.

Kärnborr, Borrkrona 132mm
Hyrsam

Uthyrare:

Hyrsam
Öjebyn